Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tilbake til hjemmet

Rotasjonsstøpte tanker

Multiplast forhandler rotasjonsstøpte PE tanker fra Cipax Tankene finnes i et bredt sortiment fra 14 til 15000 liter. De har god bestandighet mot både sure og basiske væsker og god korrosjonsbestandighet. Alle produkter produseres i næringsmiddelgodkjent materiale og sluttproduktene er testet spesielt etter Normpacks regler og gjeldende migrasjon. Vi leverer til VA- og VVS-bransjen, prosessindustri, legemiddelindustri og kjemisk industri. Tankene kan leveres med ønskede spesialtilpassede deler og tilbehør, ferdig til å settes direkte i drift.

Sylindriske Doseringsbeholdere 60-1500 ltr

Doseringsbeholdere med god kjemikalie- og korrosjonsbestandighet fra 60 liter til 1500 liter. Vi tilbyr et høyt servicenivå med korte leveringstider og monterer tilkoblinger i henhold til dine spesifikke behov. Beholderne brukes blant annet til blanding, dosering og lagring av både sure og basiske væsker. Beholderne har en belastningsbar topp for montering av pumpe eller omrører. Beholderne har nivåmål støpt inn i siden.

Rektangulære beholdere 14-11000 ltr

Beholdere med god kjemikalie- og korrosjonsbestandighet i et bredt sortiment. Beholderne brukes blant annet til blanding, dosering og lagring av både sure og basiske væsker. Rektangulære beholdere brukes ofte der det er begrenset plass. Det er mulig å installere beholderne i eksisterende lokaler da de fleste er tilpasset for å kunne plasseres i trange rom. Hoveddelen av beholderne går gjennom dører med standardmål 800 mm. Noen beholdere har mulighet for festebånd.

Lagringstanker 1800-15000 ltr

Produseres som standard i naturell polyetylen, men kan også leveres i sort farge. Vi leverer til VA- og VVS bransjen, prosessindustri, legemiddelindustri og kjemisk industri. Til de fleste lagringstanker kan det leveres sikkerhetskar. Tankene har en belastningsbar toppflate for montering pumper eller omrørere. Som tilbehør fås også stativ på hjul eller faste ben. Stativene produseres av syrefast firekantsprofil i marterialet SS 2343 for de riktig tøffe miljøene. Alle tankene har et ø600mm mannlokk med pakning og spenner. Tankene fungerer innen et bredt temperaturspenn, fra ca. -30C til + 70C, ved høyere temperaturer enn +50C anbefaler vi kontakt med Multiplast for ytterligere informasjon

Finner du ikke en tank som passer ditt behov under rotasjonsstøpte tanker? La oss skredderdsy en til deg.

Share on Facebook