Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Produksjon

Tanker og kar

Multiplast skreddersyr tanker og kar etter ønske og behov. La oss gjerne være med på å finne løsninger på materialvalg og konstruksjon eller send oss skisse eller tegninger.

Transparent

Transparent plast med gode optiske egenskaper er i hovedsak laget av akryl, polykarbonat, PVC, PET eller polystyren.

Prefabrikerte rørspooler

Rørspooler er det samme som prefabrikerte rørelementer produsert etter tegninger.

Samlestokker

Vi produserer samlestokker / manifolder etter ønsket spesifikasjon. Det kan være til gatevarme, varme til kunstgress, kummer, eller andre ting. De avbildede samlestokkene er laget i PE100, men vi leverer også samlestokker i PP, PVC eller PVDF. Til høyre ser du en samlestokk med messinggjenger. Gjenger kan også leveres i syrefast stål eller i plast. En samlestokk kan leveres i et vell av forskjellige utførelser og materialer. Vi har derfor ikke prisliste på dette, men vi gir deg gjerne et pristilbud hvis du tar kontakt.

Kummer

Vi leverer spyle- og inspeksjonskummer for innsveising på PE ledning. Kummene kan lages med rettløp eller gren og dimensjoner etter kundespesifikasjon. Med en kum fra Multiplast oppnår man en strekkfast løsning på hele rørstrekket. Produksjonen foregår på vårt verksted i Ski. Vi lager kummene til en konkurransedyktig pris og etterstreber en rask leveringstid. Ta kontakt for tilbud.

Share on Facebook