Om oss

Multiplast AS - en sikker plastforbindelse. Vi har røtter tilbake til 1950 årene og tok navnet Bjøve Industriplast i 1991. I 2010 endret vi navnet til Multiplast AS i forbindelse med en ny eierkonstellasjon. Vi er i dag fem ansatte og har vår virksomhet i Verkstedveien i Ski. Hovedtyngden og hovedkompetansen er rettet mot sveisbare termoplastiske materialer.


Våre oppdrag er like varierte som de er interessante. Et bredt kundesegment gjør vår hverdag spennende og utfordrende gjennom å inkludere oss i de fleste ledd i produksjonsprosessen - fra ide gjennom utvikling til produksjon.


Vårt slagord er: Vi gjør dine plastproblemer til vår utfordring. Dette er noe vi etterstreber med våre autoriserte sveisere og med mange tiårs erfaring innen speil-, muffe- og ekstrudersveising, termoforming, spontagende bearbeiding o.s.v.


Vi legger stadig ut bilder og skriver litt om hva vi driver med. Følg oss gjerne for å holde deg oppdatert, og for å se mulighetene!

Les om lining av høydebasseng i Kommunalteknikk nr. 10-2014

Vi har, i samarbeid med GPA, tatt for oss et nytt og spennende markedsområde! Les mer her!

Les mer

Ooooops! Hull i sluk eller rør? Fortvil ikke!! Vi har reparert mange hull og sprekker i plastrør, og dermed spart huseiere og entreprenører for store kostnader knyttet til alt arbeidet ved å bytte rør...

Les mer

Les om oss

Les om oss i Moderne Produksjon En artig artikkel om Multiplast i Moderne Produksjon her

Les mer